PROBAJ BURCH

Naši studenti kažu veza, povezanost, porodica. Mi kažemo poduzetništvo, profesionalizam, izvrsnost.


Ovo je uzbudljiv period u vašem životu. Vrijeme kada se okrećete ka novim iskustvima, rastete kao pojedinac i pravite stvarnu razliku u životima ljudi oko vas.

Kako biste to ostvarili, potrebna vam je platforma. Kao najistaknutiji poduzetnički univerzitet u Bosni i Hercegovini, Internacionalni Burch univerzitet (IBU) posvećen je izvrsnosti nastave i visokom zadovoljstvu studenata, personalizovanom mentorstvu i praktičnim istraživanjima koja vode do vrhunskih rezultata zapošljavanja studenata i trajnog utjecaja na zajednicu.

Pod britanskim vlasništvom, mladi, agilni, te od strane vodećih tijela za akreditaciju iz Bosne i Hercegovine i Ujedinjenog Kraljevstva akreditovani Internacionalni Burch univerzitet prvi je izbor za sve studente koji posjeduju strast prema stvarnim rješenjima, tržišno vođenom razmišljanju i ličnom uspjehu. Ukoliko ovo zvuči poput tebe, stupi u kontakt s nama odmah.

Ne zaboravite: prosječna stipendija na Burchu iznosi nevjerovatnih 50%! Stoga ne brinite. Podržavat ćemo vas na vašem putu. Jednostavno se prijavite i provest ćemo vas kroz proces prijave korak po korak. Opustite se i uživajte u ovoj avanturi.

Domestic Student Application form
International Student Application form
Tuition and Fees
Financial Aid and Scholarship (description of scholarship type)
Scholarship Exam Sample (pdf.)
TRANSFER students
Preschool Information

 

 

START-UP YOUR PASSION NOW
 

CONTACT US

Francuske revolucije bb, Ilidža
Sarajevo, 71 210

Info for students and parents (Admission office):
+387 33 944 479 | [email protected]

General info: +387 33 944 400 | [email protected]

2020 © Designed by IBU Marketing and PR Team

Loading...